stolt partner till

Om oss

ASK Outsourcing Groups resa fortsätter och vi behöver nu förstärka laget med ytterligare en lagspelare i form av en redovisningskonsult. Vi erbjuder en plats i Malmös bästa laguppställning när det gäller administrativ outsourcing. ASK är ett driftigt outsourcinghus beläget i Malmö Arena. ASK vänder sig till företag som vill fokusera på sin kärnverksamhet och låta delar av företagets verksamhet outsourcas till extern part. ASK arbetar med innovativa digitala system för att effektivisera kundernas verksamhet. ASK hjälper företag med bland annat effektivisering av ekonomiprocesser, outsourcing av ekonomiadministration, projektledning vid ERP-implementering samt rådgivning och coachning av ekonomipersonal. ASK har korta beslutsvägar där du har möjlighet att vara med att påverka.

Om tjänsten

Som konsult på ASK får du möjlighet att arbeta med olika kunder i olika branscher, där arbete sker både ute hos kund samt inne på kontoret. Som konsult kommer du att bedriva självständigt löpande arbete samt rapportering och bokslut för kunderna. Du kommer också att arbeta med:

  • Arbeta med löpande bokföring samt bokslutsarbete inkl lageravstämning
  • Aktivt sträva efter effektiviseringar i avdelningen administrativa hantering och arbetssätt
  • Ansvara för kund- och leverantörsreskontra i en digital omgivning
  • Kontoavstämningar och periodiseringar
  • Ansvara för inventarieregister
  • Upprätta skattedeklarationer och momsredovisning


Personliga egenskaper

Som person är du driven, energisk, målmedveten, nyfiken, självgående och beslutsam. Du strävar efter sätt att fullända saker, höja nivån på ditt arbete samt minska felkällor. Du trivs i en digitaliserad omgivning och kan leverera praktiska lösningar och processer. Det är viktigt att du kan lyssna på andra och använda informationen för att hitta logiska sätt att lösa problem och ge kunden bra service. Du vill skapa hög kundtillfredsställelse samt nå resultat i en strukturerad miljö. Hos ASK får du möjlighet och hjälp med att utvecklas inom ditt arbete, vilket du eftersträvar.

Kompetenskrav

  • Minst gymnasieekonom, meriterande med Högskole-/Universitetsexamen
  • Minst 3-5 års erfarenhet av arbete med löpande redovisning och månadsbokslut
  • Erfarenhet från affärssystem, meriterande med erfarenhet av digitaliseringsprocess
  • Engelska i tal och skrift

Låter detta intressant? Maila din ansökan till oss idag!

Din ansökan eller frågor gällande tjänsten kan du sända till:

caroline.rosenblad-gronlund@askoutsourcing.se