stolt partner till

Vill du utvecklas, vara med och påverka och ha en varierande vardag? Som lönekonsult hos ASK Outsourcing Group är det möjligt. Du är dessutom en del av ett kompetent och engagerat team med god sammanhållning och hög trivselgrad som ger dig stöttning och uppbackning.

Rollbeskrivning

Som lönekonsult hos ASK Outsourcing Group är du ansvarig för några av outsourcingkundernas lönehantering från ax till limpa. Du kommer att ingå i ett team men arbeta självständigt. Du kommer att arbeta med dina kunders hela löneprocess både i ASK Outsourcing Groups trevliga lokaler i Malmö och på plats ute hos ASK Outsourcing Groups kunder.


I arbetsuppgifterna ingår det bland annat;

  • Löneberäkning enligt lag och kollektivavtal
  • Semesterårsskiften och lönerevisioner, statistik och annan rapportering till kund

  • Avstämningar inom lön, KU, bokföring och semesterskuld samt årsskifteshantering
  • Systemuppsättningar och utbildningar gentemot nya kunder
  • Du har kontakt med kunderna genom e-post, telefon och möten
 samt genomför löpande kvalitetsuppföljning

ar
  • Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig som har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Det är en fördel om du har tidigare konsulterfarenhet. Du har vana av att tolka kollektivavtal, arbetsrätt som rör lön samt enklare redovisning. Du har erfarenhet från en eller flera av följande lönesystem; Hogia Lön Plus, Visma, Kontek eller Agda PS. Du har erfarenhet av Officepaketet och du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du självgående, ansvarstagande och noggrann. Du har en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen. Du är lösningsorienterad och mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete. Då du arbetar gentemot flera olika kunder är det viktigt att vara flexibel, kunna prioritera samt att hålla en hög servicegrad. Du är stresstålig och trivs med att arbeta i en miljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter.

ASK Outsourcing Group erbjuder dig

Du erbjuds en spännande roll i ett företag som har ambitionen att bli Malmös mest innovativa outsourcing hus. Hos ASK Outsourcing Group är det korta beslutsvägar och du har möjlighet att vara med att påverka. Anställningsvillkoren är goda och vår kund månar om ett långsiktigt och gott samarbete.

Ansökan

Vid denna rekrytering samarbetar ASK Outsourcing Group med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Jonsson på telefonnummer: 0709-68 30 20.

Vi ser fram emot din ansökan!