ASK kombinerar modern teknik och effektiva ekonomiprocesser – Med kvalificerad affärsrådgivning.

Vi söker dig som vill ta ansvar och vara med att påverka. Som är en duktig redovisnings- och affärsekonom. Drivs av digitalisering och smarta sätt att arbeta. Som gillar kontakter och att skapa affärer.

Du har arbetat några år efter dina akademiska studier och är redo för nästa steg – På att få använda din kompetens och komma vidare även genom att lyfta andra. Kanske komma bort en del från debiteringsgrader och fokusera på flödeseffektivitet och kundnytta.

Vi söker en ny lagspelare att utvecklas tillsammans med, som vill bidra till att ASK Outsourcing fortsätter leverera kvalitativa lösningar till våra kunder. Inte bara genom att säkerställa utförandet av redovisning, lön och bokslut utan även genom goda råd, Bra bemötande, Planering och proaktivitet, Digitalisering samt Lönsamhets- och tillväxtråd.

Finner du en drivkraft och stimulans i att möta människor samtidigt som du snabbt växlar om och fokuserar på utförande i digital miljö passar du vårt arbetssätt. Att både vilja och kunna vara all-round. Få saker utförda. Ha mycket på gång. Och utifrån givna ramar agera självständigt – samtidigt vara en del i ett starkt team.

Vissa delar har du med dig, andra delar utvecklar du tillsammans med oss:

  • God förståelse för redovisning, bokslut, likviditet och nyckeltal.
  • Intresse för att konvertera ekonomiska utfall till affärsmässiga underlag för beslut och styrning.
  • Intresse, förmåga och drivkraft att skapa och driva affärer.
  • Lätt för att sätta dig in i system och digitala hjälpmedel samt intresse för molnbaserade lösningar kombinerat med mobila applikationer.

Tillsammans gör vi det lönsamt för kunden att anlita ASK Outsourcing. Baserat på Resultat, Nytänkande, Kvalitet och Lösningar. Allt kryddat med glädje och respekt för varandra.

Vi tycker att det är jättekul om du även gillar att ta en after work någon gång, nätverka och umgås med andra.

Varmt välkommen att söka tjänsten hos oss. Vi vill gärna att du har med följande:

  • Ansökan skall vara digital och skickad till mailadressen nedan
  • Kort beskrivning av dig själv
  • CV
  • uppsägningstid i din nuvarande tjänst
  • Gärna foto på dig själv
  • Önskvärt: B Körkort. Ansökan via mail

 

Tjänsten är heltid och stationerad i Malmö, delvis inne på vårt kontor på Malmö Arena, delvis ute hos våra kunder. Vi behandlar kandidater löpande (självklart också helt konfidentiellt) och vill gärna ha din ansökan så snart du kan! . Maila ansökan märkt ”Affärsekonom” till caroline.rosenblad-gronlund@askoutsourcing.se

Varmt välkommen med din ansökan till oss!