stolt partner till

Erfaren Affärsekonom till ASK i Malmö

Välkommen till ASK! ASK Outsourcing Group är ett dynamiskt outsourcinghus med kontor på Malmö Arena. ASK kombinerar modern teknik och effektiva ekonomiprocesser – Med kvalificerad affärsrådgivning. Genom vår seniora kompetens och innovativa digitala system bidrar vi till ökad lönsamhet för våra kunder. Vi är idag 11 erfarna medarbetare med olika spetskompetenser.

Vi växer och får in allt fler kvalificerade och spännande uppdrag. Vill du också vara med på vår fortsatta resa?

Nu söker vi en allround och flexibel Affärsekonom som brinner för kunder, digitalisering och nya smarta arbetssätt.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en lagspelare att utvecklas tillsammans med, som vill bidra till att ASK Outsourcing fortsätter leverera kvalitativa lösningar till våra kunder. Inte bara genom att säkerställa utförandet av redovisning, lön och bokslut utan även genom goda råd, Bra bemötande, Planering och proaktivitet, Digitalisering samt Lönsamhets- och tillväxtråd. Om du finner en drivkraft och stimulans i att möta människor samtidigt som du snabbt växlar om och fokuserar på utförande i digital miljö, då passar du vårt arbetssätt. Att både vilja och kunna vara allround. Få saker utförda. Ha mycket på gång, utifrån givna ramar agera självständigt – samtidigt som du kommer att vara en del i ett starkt team.
Tjänsten är på heltid och stationerad i Malmö, delvis inne på vårt kontor på Malmö Arena, men så klart även ute hos våra kunder där det händer.

Vårt Team
Tillsammans gör vi det lönsamt för kunden att anlita ASK Outsourcing. Baserat på Resultat, Nytänkande, Kvalitet och Lösningar. Allt kryddat med glädje och respekt för varandra. Vi tycker att det är jättekul om du även gillar att ta en afterwork någon gång, nätverka och umgås med andra.

Din bakgrund och personlighet
Vi söker dig som vill ta ansvar och vara med att påverka. Du är en duktig redovisnings- och affärsekonom som drivs av digitalisering och smarta sätt att arbeta på. Du gillar kontakter och att skapa affärer.

Vi tror att du har arbetat några år efter dina akademiska studier och är redo för nästa steg – På att få använda din kompetens och komma vidare även genom att lyfta andra. Kanske komma bort en del från debiteringsgrader och istället få fokusera på flödeseffektivitet och kundnytta. Vissa delar som nedan har du med dig, andra delar utvecklar du tillsammans med oss:

  • God förståelse för redovisning, bokslut, likviditet och nyckeltal.
  • Intresse för att konvertera ekonomiska utfall till affärsmässiga underlag för beslut och styrning.
  • Intresse, förmåga och drivkraft att skapa och driva affärer.
  • Lätt för att sätta dig in i system och digitala hjälpmedel samt intresse för molnbaserade lösningar kombinerat med mobila applikationer.

Om du är affärsekonomen som är redo för ditt nästa steg i karriären, då är du välkommen med din ansökan till oss!

Sök tjänsten här: https://my.careerhub.se/?jobid=106940&source=&showjob=1