stolt partner till
Medarbetare Staffan Rosenblad

STAFFAN ROSENBLAD

KONSULT ASK FINANCE 

Civilekonom med mångårig erfarenhet som CFO från en rad organisationer, t.ex. Kjell & Co, Massive Entertainment, SP Greenfood, DUX, FlatFrog. Erfaren projektledare vid implementering av nya ERP-system samt specialiserad inom effektivisering och digitalisering av ekonomiska processer och flöden.

0706-95 67 80
Maila Staffan

Medarbetare Caroline Rosenblad

CAROLINE ROSENBLAD GRÖNLUND

KONSULT ASK FINANCE 

Magisterexamen inom strategisk ledning inriktning verksamhetsstyrning. Lång erfarenhet av redovisning och controlling samt effektivisering och digitalisering av ekonomiska processer och flöden.

 

 

0709-98 19 86
Maila Caroline

Medarbetare Jesper Forsberg

JESPER FORSBERG

ANSVARIG ASK SUPPORT 

Många års erfarenhet som logistiker inom transportbranschen. Van vid att hantera stressiga situationer, lösa problem och ge service åt kunder.

 

0723-10 99 22
Maila Jesper

Medarbetare CAROLINE SCHILLÉN

MARIA QVARFORT

KONSULT ASK FINANCE 

Civilekonom som gillar att hålla många bollar i luften. Har erfarenhet som ekonomiansvarig sedan flera år tillbaka inom olika branscher, bland annat ifrån fastighetsbolag, ideella föreningar och livsmedelsgrossist.

0723-10 99 27
Maila Maria

Medarbetare JANICE SÖDERHOLM-KVIST

VICKY STENMARK

KONSULT ASK FINANCE 

Kandidatexamen i ekonomi med inriktning internationell ekonomi. Flerårig erfarenhet av löpande redovisning från konsultbranschen. Har tidigare hjälpt företag med bolagsbildningar och diverse bolagsärenden.

076 – 788 80 03
Maila Vicky

Medarbetare HELÉNE ÅHMAN

LEJLA EKINOVIC

LÖNEKONSULT ASK FINANCE

Lönekonsult med kunskap inom arbetsrätt och kollektivavtal. Flera års erfarenhet av spel- och nöjesbranschen.

 0732-39 39 19
Maila Lejla

Medarbetare HELÉNE ÅHMAN

Marianne Lüning

KONSULT ASK FINANCE 

Civilekonom med bred och lång erfarenhet som revisor med nationella och internationella uppdrag, ekonomichef samt arbetat som ekonomikonsult i Pergo och Eon. Även flerårig erfarenhet av att driva eget inom sällanköpshandeln där jag innehaft styrelseuppdrag i den rikstäckande fackkedjan jag verkade inom.

0735-04 57 03
Maila Marianne

Medarbetare HELÉNE ÅHMAN

Lisbeth Osberg

KONSULT ASK FINANCE 

Redovisningsekonom som jobbat brett med ekonomi och löner som konsult, anställd och i egen verksamhet. Har varit verksam inom bl a bostadsrättsföreningar, psykosocial rehabilitering, socialt företagande, reklam, livsmedels- och inredningsgrossist.

0735-39 02 44
Maila Lisbeth

Medarbetare Anne-Lie Perlerup

EMELIE ASSARSSON

LÖN-& HR KONSULT ASK FINANCE

Lön- & HR konsult med lång erfarenhet som ansvarig på koncern-nivå. Arbetat brett med frågor inom arbetsrätt, arbetsmiljö och verkat som beslutsstöd till chefer. Erfarenhet av implementering av försystem och utveckling av Lön- HR processer.

0763-122352
Maila Emelie

Medarbetare HELÉNE ÅHMAN

HELÉNE ÅHMAN

KONSULT ASK FINANCE 

Civilekonom med lång erfarenhet av ekonomichefsarbete från många olika branscher och verksamheter såsom restaurang, privatskolor, inkubatorer, konsult-, tillväxt- och fastighetsföretag.

0708-69 66 73
Maila Heléne

Medarbetare Anne-Lie Perlerup

ANNE-LIE PERLERUP

KONSULT ASK FINANCE 

Lång erfarenhet av olika tjänster som redovisningsansvarig samt bred erfarenhet av internationellt arbete. Har bl a erfarenhet från AudioDev och PanLink AB.

0705-46 64 18
Maila Anne-lie