stolt partner till

ASK Consulting fortsätter växa med flera nya och spännande kunduppdrag och söker ny medarbetare nu, med omedelbart tillträde – en erfaren redovisningsekonom för fast anställning. Intresserad? Skicka din ansökan nu. Vi söker nu en ny teamspelare. Vi ska förstärka vårt team med en driven redovisningskonsult som vill utvecklas inom redovisning och outsourcing. Du erbjuds en spännande roll i ett modernt bolag som har ambitionen att bli ledande inom sin bransch. Bolaget har korta beslutsvägar där du har möjlighet att vara med att påverka.

Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult kommer du att vara delaktig i:

  • Den löpande redovisningen
  • Bokslutsarbete (månad, delår och helår)
  • Månadsvis rapportering till ledningen för olika kundföretag
  • Rapportering och uppföljning av budget och prognoser
  • Likviditetsanalyser
  • Att förbättra rutiner och processer
  • På sikt finns en förväntan att du kommer att vara den som ansvarar för ovanstående arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Eftergymnasial utbildning inom redovisning samt 3-5 års erfarenhet som redovisningsekonom eller inom revision. Du har engelska med dig i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du är en prestigelös person som trivs med att arbeta med olika typer av personligheter och tycker om att arbeta såväl självständigt som i team. Vidare är du ansvarstagande, är van att möta deadlines, har en hög stresstålighet samt en ”hands-on-attityd”. Som person är du strukturerad, noggrann och mån om att leverera hög kvalitet. Vi vill att du är engagerad, självgående och trygg i dig själv. Du trivs med att ta ansvar både för din egen samt bolagets utveckling.

Övrigt

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Är du personen vi söker? Skicka din ansökan och ett personligt brev till staffan@askconsulting.se. Märk din ansökan med Redovisningsekonom.