stolt partner till

Så här lyckas ni med er redovisning

Vid effektivisering av ekonomiprocesser är nyckelorden: förenkling, förändring, kostnadseffektivitet och IT. Genom att förenkla din ekonomihantering så mycket som möjligt, kan du snabbt förändra företagets rutiner till det bättre. Med stöd, tillgång till rätt verktyg och genom att ligga i fas med den digitala utvecklingens effektiviseringsmöjligheter, kan ditt företag utvecklas i rätt takt utan att tappa i effektivitet. När du anlitar ASK får du en partner i förändringsarbetet som gör att vägen till målet nås både snabbare och enklare.

Redovisning i

Malmö, Lund & Halmstad

ASK Outsourcing Group har idag kontor i Malmö och Halmstad. I Malmö sitter vi i fräscha lokaler inne i Malmö Arena. I Halmstad är vi centralt belägna på Brogatan. Närhet till våra kunder möjliggör den där lilla extra servicen. Men oroa dig inte, våra Cloud baserade system gör att både ni och vi har åtkomst och kan arbeta var som helst ifrån!

Om oss

Vilka är vi?

ASK Outsourcing Group är ett dynamiskt outsourcinghus som vänder sig till företag som vill fokusera på sin kärnverksamhet och låta delar av företagets verksamhet skötas av extern part.

Genom att kombinera vår seniora kompetens med innovativa digitala system som effektiviserar och utvecklar företagets verksamhet, kan vi bidra till ökad lönsamhet hos våra uppdragsgivare.

Vi är bra på det vi gör. Vi har inte bara kunskap, erfarenhet, färdighet, förmåga och viljan att göra skillnad, vi har även stort personligt engagemang och massor av energi.

ASK är kvalitet och vi håller vad vi lovar. Med ASK får du en trygg och kompetent partner.

Vision

Vår vision

Vår vision är bli bäst på det vi gör. På ASK Outsourcing Group siktar vi högt. Vi ska bli Malmös mest innovativa outsourcinghus. Det ska vi åstadkomma genom att erbjuda våra kunder vår samlade kompetens i kombination med innovativa digitala system.

VÅRA KÄRNVÄRDEN
Glädje – Vi älskar det vi gör. Tillsammans har vi roligt.
Kompetens – Vi har kunskap, erfarenhet, färdighet, förmåga och vilja att göra skillnad.
Respekt – Vi behandlar alla lika och respekterar varandras åsikter.
Pålitlighet -Vi håller vad vi lovar och tar totalansvar för vad vi gör.
Nytänkande – Vi tillhandahåller innovativa lösningar som förenklar våra kunders affärer.

Våra tjänster

På ASK har vi lång erfarenhet av ledande positioner inom finance. Genom att använda vår gedigna erfarenhetsbas i kombination med vår digitala fabrik, kan vi ge konkreta förslag som gör att din organisation blir mer konkurrenskraftig och står sig starkare för framtida utmaningar.

Outsourcing av hela er ekonomifunktion

Professionell projektledning

Interim CFO eller ekonomichef

Strategiskt och operativt stöd

Affärssystemslösningar

Detta ska ni tänka på vid val av outsourcingpartner

1

Undersök marknaden

Genom att undersöka marknaden kan ni få en bra bild över vilka leverantörer som kan leverera de tjänster ni efterfrågar. Kontakta de olika leverantörerna för ett förutsättningslöst möte.

2

Tillåt er organisation att tänka om

När man väljer att outsourca hela eller delar av sin ekonomifunktion är ambitionen att administrationen skall förbättras. Detta kräver en lyhörd och kompetent partner, som kan guida er igenom processerna och stötta er i detta arbete.

3

utveckling 

Ett företag med planer på tillväxt bör vara noga i valet av outsourcingpartner, som kan följa företaget på resan. Detta ställer krav på kompetens, resurser, digitaliseringsförmåga samt erfarenhet. ASK arbetar idag med flertalet utvecklingsbolag och har fått förmånen att stötta våra kunder i spännande Due Dilligence processer.

4

Bli en kravställare

Ställ krav på er partner! Vad önskar ni få ut av samarbetet? Vad är era mål?

Våra kunder

Stolt partner till tillväxt Malmö

Våra medarbetare

Behöver du rådgivning?

Önskar ni veta mer om hur ASK kan effektivisera era flöden

0706-95 67 80

support@askoutsourcing.se

Aktuellt på ASK

Outsourcing – en väg till framgångsrikt företagande

Outsourcing – en väg till framgångsrikt företagande

Fler företag väljer en outsourcingpartner för att få en effektiv hantering av lönefunktionen. ASK har lång erfarenhet av Outsourcing av Lön & HR processer – vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om hur outsourcing fungerar!...

Projektverktyg för byggföretag

Projektverktyg för byggföretag

Fieldly - För lönsamma byggföretag Fieldly är det digitala projektverktyget, speciellt utvecklat för byggbranschen. ASK och ECIT tar hand om ditt företags bokföring och lönehantering. Tillsammans gör vi din arbetsvardag smidigare. Full kontroll med Fieldly Allt på ett...